Цветовете на пролет 2018 в показно от улиците на модните столици

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Цветовете на пролет 2018 в показно от улиците на модните столици


Владетелите на цветовете, Pantone, произнесоха своите категорични прогнози, които ще бъдат нюансите, преливащи от гардеробите ни през топлите месеци на идната година.

Добре известно е, че тяхната дума е закон в модата и всичко, което виждаме в малките правоъгълници отдолу, вече показа доминантност на подиума във всички дефилета Spring 2018, които изгледахме в продължение на четирите зрелищни модни седмици.

Вгледайте се внимателно в решетката от цветове, може би Arcadia подчертава цвета на очите ви или Almost Mauve е съвършеният базисен цвят, върху който да изградите контрастна визия с намесата на Cherry Tomato. Pantone имената винаги са право в целта!

За да изпреварим мъничко листовете на календара успяхме да селектираме за вас серия от Street style кадри, които улавят чудесно предсказанията как ще изглежда цветово идната пролет, макар и облечена все още в есенни одежди:Доматеночервено

Наситеноточервеното маршируваше като абсолютен господар сред останалите багри както в Ню Йорк и Лондон, така и в Милано, и в Париж. Има нещо от ДНК-то на фаталната жена, закодирано в този цвят и градските амазонки на модните столици са го усвоили като свое вярно оръжие в джунглата на стила. Алените визии от глава до пети се превърнаха в своеобразен микро тренд, изповядван религиозно и от най-известните fashion редактори, и от простосмъртните модни ентусиасти. А комбинациите варираха от вечерни рокли и пухенки до кожени якета и миди поли.Слънчогледовожълто

Имаме чувството, че дори само докато наблюдаваме този пламтящ цвят, се зареждаме с витамин Д, както бихме се заредили от самото слънце. Сякаш има силата да озарява мислите и деня ни. Как да не го поканим в покоите на гардероба си и през този, и през всички следващи сезони.Бледорозово и лила

Сгрява ни душите тази бонбонеста симфония. Връща ни магията на куклите Barbie да хипнотизират с вечнорозовия си блясък. Ето го и първия прийом, розовото подхожда безапелационно и в среда на бизнес дрескод – забележете тази пълна „униформа“ от риза, панталон, сако и палто в любимия цвят на Малките понита.Виолетово

Ултравиолетовата сила покосява вниманието на всеки, който се изпрачи на пътя ѝ. И влиза гъвкаво в комбинация с други ярки като темперамент и присъствие тонове от ранга на кралскосиньото и искрящожълтото. Няма как да останете инкогнито, залагайки на тази стихия, но пък има как да покачите градусите на настроението си.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************