ДИЗАЙН

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Пространствен пристан за старите лодки


Кой каза, че мястото на лодките е единствено в морето! Оказа се, че има доста креативни начини те да влязат във функционална употреба на сушата. И разбира се да ни зареждат с морския си дух.

   

Още една от перлите на Мадрид


Мястото за следващото ни кафе в Мадрид

   

Креативни идеи за стенен дизайн на снимки


Страхотен начин постоянно да си припомняте важните моменти в семейството е пълен албум със снимки, които да ми усмихват, да ви създават настроение и да навяват приятни спомени.

   

Moleskine Café с елементи на изкуство в Милано


Кафе с елементи на книжарница, библиотека и арт галерия. Така най-кратко можем да определим Moleskine Café в Милано.

   

Скрити съкровища


Новото отново е добре забравеното старо. Този път ще отворим прашните шкафове и ще извадим старите чинии. Онези, които носят спомените за вечерите у бабите ни. Хубавият порцелан повишава стойността си с времето, а днес винтидж мода на масата е едно от трайните явления в подредбата й.

   

Парти в градината – идеите, с които ще стане по-цветно


Предизвикваме времето, като обявяваме сезона за градински вечери и партита навън за официално открит.

   

Какво е актуално в интериора през 2017


Не е тайна, че каквото се случи по подиумите, веднага се усеща и в интериора. 2017-а няма да е изключение, а ние бързаме да ви представим най-важни тенденции, които трябва да присъстват във всяко претендиращо за актуалност жилище.

   

Терасата – наша джунгла, кафене, място за почивка, място за любимо четиво…


Характерът на един дом и неговото излъчване са пряко повлияни от връзката на собственика му с концепциите за интериорен дизайн, които може да му хрумнат съвсем спонтанно.

   

Нека влезем в кухнята


Казват, че кухнята е сърцето на дома. Но според нас тя е много повече, тя е мястото, на което смелите интериорни идеи могат да бъдат осъществени с такъв замах, както в никое друго пространство на жилищет

   

Да отседнеш при Лагерфелд – следващо предизвикателство


Неуморимият Карл Лагерфелд не просто насочва вниманието си към туристическата индустрия, а директно подготвя експанзията си в тази област. Всеизвестен факт е, че с каквото и да се заеме Кайзерът, го прави изпипано до съвършенство, привличащо вниманието и предизвикващо нестихваща любов.

   

Ресторант Usine в Стокхолм – бивша фабрика за колбаси с ново амплоа


Ресторантът Usine в Стокхолм е поредната ни спирка за вечеря с вино и интересно прекарване.

   

Новият офис на Instagram – нищо повече от изчистена естетика


Знаем в какво се превърна за нас и света Instagram в последните години. Всички се радваме на резултатите, които платформата предлага за нашите снимки, важни моменти и любими хора. Ето какво обаче стои зад всичко това.

   

House of Dior в Сеул – място, на което е по-лесно да мечтаем


Едно от новите архитектурни съкровища на милионния Сеул е бутикът на световната марка Dior, който допълни силуета на града преди по-малко от година.

   

Архитектс с ново предизвикателство за дома


Един от хората, който продължава да ни вдъхновява с оригиналните си виждания за заобикалящото ни пространство, е Заха Хадид.

   

Долче витата на Долче и Габана


Животът не винаги е бил розов за Доменико Долче и Стефано Габана. Но щастието винаги намира път обратно към тях и пробива мрачните облаци. Такова едно щастие е и приказната им вила в Портофино – райско кътче, което съдбата им изпраща съвсем без да го търсят.

   

Книги в цвят – напълно нов интериорен свят


Вероятно имате собствена система за подреждането на книгите си у дома.

   

Как да боядисате хола си тази есен


Една от най-добрите идеи за боядисване на хол е това да отделите достатъчно време, за да решите кои ще са най-подходящите цветове за помещението.

   

Интересни идеи за интериорната зелена зона


Съществуват безброй начини да отглеждате цветята си вкъщи и още толкова, че и два-три повече да ги аранжирате, за да създадете перфектния баланс между тях и останалите елементи на дома.

   

В дома на един минималист от Париж


Името на този апартамент е Hubert. Намира се в Париж, а обзавеждането му е дело на студиото за интериорен дизайн Septembre.

   

Една мечта - вила в Прованс


Южна Франция, областта Прованс, планината Либерон, безкрайни лавандулови полета...

   

Page 1 of 3