Street Chefs – гурме приключение на четири колела

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Street Chefs – гурме приключение на четири колела

Когато любовта към храната си дава среща с гурме изкуството и вниманието към детайла, се заражда идеята за кулинарно „пътешествие“ с каравана, което оставя незабравимо усещане и на най-капризното небце.

Всичко това въплъщават виртуозите на уличната гурме кухня – Street Chefs. Точно на 13 ноември те стартират своя проект, включващ food truck, качествена храна и специално отношение към клиента, за когото е предназначен.Цялата тази атракция предизвиква вълна от интерес не само от страна на минувачите покрай ъгъла на Парчевич и Ангел Кънчев, но и на медиите, които една след друга отразяват кулинарната интерпретация на шеф-готвачите. Димитър Добрев и Петко Цочев подплътяват умението да готвят и страстта, с която го правят, с няколко специализирани курса в престижната Метро Академия, след което се запознават с най-добрия готвач на България за 2015 година – Цветомир Николов, работил за едно от имената-еталон в кулинарията – Гордън Рамзи. Заедно формират страхотен екип и налагат собствена концепция, която следват неотлъчно, провокирани от желанието да предлагат вкусна храна с високо качество.А каква храна приготвят само! Няма начин да объркате неустоимия вкус и аромат на прясно смелено и приготвено на бавен огън месо, напоено с най-разнообразни подправки и сосове и гарнирано с мариновани репички и кисели краставички. Вариациите от сандвичи са истинско гурме предизвикателство, което ги провокира да създадат един от най-добрите си бургери – този със сьомга и крем фреш с див лук. Никак не е за пренебрегване и вегетарианската комбинация от козе сирене, нахут и патладжан, скрити в апетитно хлебче, което също не отстъпва по вкусови качества и съдържание. За децата от 127-мо училище, намиращо се в непосредствена близост до кулинарната каравана, има специален хот-дог с изцяло натурални съставки, лишени от консерванти и изкуствени добавки, но не и от неповторимия вкус на истинско месо. А пържените картофки с розмарин са същински празник за сетивата, на който трябва да се насладите.В кухнята на Street Chefs можете да намерите любимия си стек или бургер, приготвен по оригинална рецепта, идея на гурме майсторите и да се пристрастите към вкуса на храната. Със сигурност ви очакват още много открития в кухнята на колела, които предстоят заради разширяването на менюто и навлизането на още свежи продукти и съставки, предизвикващи апетитна буря от емоции и нови усещания.- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************