Смути фиеста за здравословен старт на деня

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Смути фиеста за здравословен старт на деня


В сезона на плодовете, когато свежестта и ароматът на ягодите, малините и ябълките превземат сетивата ни, не можем да си представим по-вкусно начало на деня от апетитно и богато на витамини и минерали смути.

Дори онези, които не обичат да закусват сутрин, със сигурност не биха отказали едно такова освежаващо плодово изкушение, което ще ги зареди с енергия за часове напред. Приготвя се бързо, може да се пие и на крак и е с приятен, свеж кремообразен вкус. Ето и нашите смути фаворити:Манго и ананас

1/2 манго

1/2 ананас

1/4 лимон

5 г настърган джинджифил

1 портокал

1/2 връзка кориандър

100 мл кокосова вода

Сложете продуктите в блендер и залейте с кокосовата вода, така че плодовете да бъдат напълно покрити. Пасирайте добре. Ако сместа ви се стори прекалено гъста, можете да я разредите с още малко кокосова вода. Тя е сравнително бедна на калории, но богата на витамини (С и В), минерални вещества (желязо и магнезий) и белтъчини. Подпомага баланса в чревната флора и действа диуретично.Малини и портокал

3 сочни портокала

300 г малини

500 г кисело мляко

1 пак. ванилия

1 с. л. захар

Изцедете сока на портокалите и го изсипете заедно с киселото мляко в блендер. Пасирайте добре. Добавете ванилията и захарта и разбъркайте внимателно. Отделно пасирайте малините.

Изсипете внимателно от двете готови смеси в предварително добре охладени чаши. Гарнирайте смутито с гирлянд от портокалова кора или цели малини\къпини.Банани и ягоди

200 г пресни ягоди

1 зрял банан

1 зряла круша

100 мл гроздов сок (по желание)

Почистете и измийте добре ягодите. Обелете бананите и крушата, почистете семенната част на крушата и нарежете плодовете на едри парчета. Пасирайте ягодите, а след това в отделен съд пасирайте и банана с крушата.

Изсипете в стъклена чаша първо от едната смес, а след това от другата. Ако някоя от смесите на смутито ви се стори прекалено гъсто, разредете я с малко гроздов сок.Праскови и малини

500 г праскови

100 г малини

2 1\2 с.л. захарен сироп

500 г кисело мляко

150 мл прясно мляко

Потопете за кратко прасковите в гореща вода, а след това в ледено студена вода. Извадете ги и обелете ципата им. Разделете прасковите на две половини и ги нарежете на кубчета. Измийте добре малините. Пасирайте плодовете заедно с киселото мляко и захарния сироп. Изсипете готовата смес в охладени чаши и допълнете със студено прясно мляко. Гарнирайте с резен праскова, цели малини или листенца мента.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************