Тенденциите за това лято

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Тенденциите за това лято


Kои прически ще са абсолютен хит това лято!

Независимо каква прическа изберете за лятото на 2017 година, ефектът мокра коса може веднага да я направи супер актуална. В топлото време на годината това ще бъде абсолютен хит. За целта ви е нужен само специален текстуриращ спрей.

Ако сте с по-дълга коса, наведете глава надолу и напръскайте по дължините. Ако косата ви е по-къса, може да я оформите със спрей и с ръце. И все пак - ето кои ще са актуалните прически за лято 2017 г.

1. Дълго пикси (бикси) Това е прическа хибрид - съчетава дълго и късо, боб и пикси. Късо подстригани са задната част на главата и около слепоочията. на останалата част, за контраст, се придава и допълнителен обем.

2. Небрежен боб Бихме я нарекли прическа за заети момичета. Независимо каква дължина изберете, дори да нямате време да я поддържате в следващите 3 месеца, тя пак ще изглежда добре. Супер хит това лято ще е т. нар. Shag - много пластове в косата, асиметричен бретон, естествената разбърканост на кичурите и малко допълнителен обем.

3. На пластове и със страничен път Това е много добър вариант за дамите, които не искат да променят дължината си, но все пак желаят да освежат външния си вид. изберете го и ако косата ви е тънка, защото пластовете придават обем. Страничният път е нещо, с което би се справил всеки, защото не изисква прецизността на пътя по средата.

4. Дълго каре Класиката, която си играе с дължината. за да я подчертаете максимално, направете си балеаж или дълбок корен. Така ще имате допълнително игра на светлини и цветове.

5. Опашка тип пони Не само ще е подходяща за горещите дни на лятото, но ще е и супер актуална. Какво е по-различното от обикновената опашка? Използва се обемен ластик, а в опашката се вплитат допълнителни цветни кичури или се навива на букли. 

5. Небрежни къдри естественият, романтичен вид ще е на особена почит това лято. Не навивайте косата си, така че осезаемо да личи намесата на преса. Направете я така, че да изглежда сякаш така сте родена. Трябват ви леки чупки и малко мус или пяна.

6. Бретон до очите Бретонът винаги е придавал много чар на прическата. В максимална степен го прави, когато краят му стига ръба на очите. Направете косата си на леки вълни, а бретона изправете.- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************