Натали Портман и нейната философия за красота в няколко прости правила

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Натали Портман и нейната философия за красота в няколко прости правила


Натали Портман е една от най-красивите холивудски знаменитости, която със сигурност има какво да ни каже относно външния си вид.

Нейните разкрасителни ритуали могат да ни бъдат изключително полезни в грижата за кожата, правилния подбор на козметични продукти и навиците, които да превърнем в начин на живот. Ето някои от нейните beauty правила:

1. Винаги почиствайте лицето си сутрин след ставане от сън и вечер преди лягане! Както добре знаем, остатъчният дневен грим е вреден за кожата и може да доведе до раздразнения, обриви и зачервявания. Затова трябва да го отстраняваме внимателно с подходящите продукти, подбрани в зависимост от типа на нашата кожа.

2. Подхождайте с повишено внимание към антиейджинг кремовете. Актрисата предпочита да довери кожата си на овлажняващите лосиони без алкохол и парабени, отколкото на кремовете, предпазващи по-деликатните зони от ранно стареене.3. Заменете декоративната си козметика с изцяло натурална и органична.
Натали е почитателка на природните съставки, които стоят в основата на безупречния й външен вид. Сред любимите й продукти се нареждат маслото от лайка и шипка, които са мощно средство срещу стареенето на кожата.

4. Ексфолирайте редовно кожата на лицето си. Това обаче не предполага да използваме агресивни скраб продукти, а точно обратното – те трябва да са кремообразни и фини, за да не повреждат здравите клетки, почиствайки ги от слоя мъртва кожа.5. Не пренебрегвайте слънчевата защита.
Това е правило, по което трябва да се води всяка дама. Ултравиолетовите лъчи могат сериозно да увредят епидермиса и да доведат до неравномерна или свръхпигментация на определени участъци. Колкото по-висок фактор, толкова по-добре.

6. Хранете се правилно. Холивудската знаменитост е отдадена на веганството и води природосъобразен начин на живот. Според нея консумацията на значително количество вода и изцяло растителни продукти са ключът към красива и здрава кожа и коса.7. Поддържайте фигурата си с движение.
То влияе върху добрия външен вид, укрепва мотивацията и повдига самочувствието. Важно е да се движим активно, за да получаваме удовлетворение от себе си и това, което правим.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************