Анджелина Джоли след бурята на развода

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Анджелина Джоли след бурята на развода


Вече знаем как Брад Пит преживява раздялата. Сега е време да се запитаме „Какво се случва с Анджелина Джоли след развода?“.

Звездата сякаш изчезна от полезрението на обществото и пресата, за да сложи ред в живота си. Макар да смятахме, че го има заедно с Брад.

Самата актриса говори за приключването на отношенията им в интервю за BBC няколко месеца след това и подчертава: „Ние сме и винаги ще бъдем семейство… Това беше труден период. Много хора са били в същото положение. Цялото семейство премина през тежък период. Моето внимание е насочено към децата ми, към нашите деца.“

Въпреки това звездата не прекъсва участието си в хуманитарни и кино проекти. В началото на годината представи режисьорския си проект по истински случай „Първо убиха баща ми“, за заснемането на който се връща в Камбоджа след повече от 16 години. Името й като част от актьорския състав е спрягано и за още две интересни холивудски продукции. Юнивърсъл Студиос продължават да искат тя да влез в образа на булката на Франкенщайн в проекта им „Тъмна Вселена“. Другият е филмова адаптация на книгата на Саймън Монтифиори „Екатерина Велика и Потьомкин: имперска любовна история“, за която актрисата притежава правата от 2015-а.

Не само новите проекти, но и новият дом говорят за желанието на Анджелина за ново начало. Преди по-малко от месец актрисата стана собственик на имението на легендарния режисьор Сесил ДеМил в Лос Анджелис за сумата от почти 25 млн. долара. Имението, купено от него през 1916 година, има официален салон, вито стълбище и френски прозорци от пода до тавана и е с площ от 11 хил. кв. м. Мястото разполага с плувен басейн и панорамна гледка към хълмовете на Холивуд.

Краят на Бранджелина бе предизвестен с втората съвместна продукция на звездната двойка „Край морето“. Както заснемането на „Мистър и мисис Смит“ ги събра пред камерите и в живота, проектът им от 2015 година разказа на света, че трябва да се подготви за края на тази любов. Но по всичко личи, че животът продължава и всеки от двамата – Брад и Анджелина – намира своя начин да погледне напред.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************