COFFEE TIME

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

100% от мъжете мислят за изневяра


Британски учени разтърсиха световната общност със свое сензационно разкритие, според което 100% от мъжете на тази планета поне веднъж са си мислели да изневерят на половинката си.

   

Как да се справите със съпруга, която харчи безгранично


Жените могат да бъдат доста спестовни, но понякога са и големи прахосници. Всичко зависи от това дали ценят парите, дали ги изкарват и как подреждат приоритетите си.

   

Втори шанс: Повторението


Има два вида хора: едните са изкоренили чувството си за вяра и не се доверяват на никого; другите са го запазили и развили до степен на глупост. Аз съм от вторите.

   

5 стимула за добро настроение


Понякога доброто настроение е случайност. Друг път – не.

   

Мерилин всъщност никога не си е отивала


През годините Скарлет Йохансон, Мила Йовович, Анджелина Джоли, Ева Херцигова са часто големите красавици, превъплътили се в Мерилин Монро.

   

Писмо от една домакиня до всички жени в света: Чистете само колкото трябва!


„Мили дами!

   

Ще се влюбя в сладоледа с вкус на ванилия и кисели череши


Месец и половина преди рождения ми ден – всичко изглежда различно.

   

12 красиви жени, които превърнаха възрастта си в съюзник


Тези 12 жени не просто са приели възрастта си, а нещо много повече – прегърнали са я и са я направили свой съюзник. А това им дава привилегията да присъстват с естествеността и класата си сред всички останали.

   

Един прекрасен мъж ме обича


Той е от тези мъже, които ти дават криле. Тези, които те слушат, когато говориш и помнят повече дори от теб, без да предплагаш. (Посветено на Петя)

   

Трябва ли да смените фамилията си след брака?


Традицията повелява жената да вземе фамилията на своя съпруг, след като двамата се обвържат законно. Все по-голям брой дами обаче отказват да го направят и държат да запазят моминското си име.

   

Съмненията на жените относно срещите и връзките


Колкото и уверена да изглежда една дама, тя си има своите съмнения и колебания особено по отношения на връзките и срещите.

   

5 погрешни начина за флирт


В любовните комедии често сме виждали безумни ситуации, в които главните герои флиртуват. На лента всичко, макар глупаво, изглежда красиво, но в живота един погрешен ход във флирта може да провали една любов.

   

Влюбваме се за секунди. Как?

Изразът любовта „удря като мълния“ може да се окаже самата истина.

   

Цитати, които ви напомнят, че трябва да живеете за мига


Казват, че настоящето е това, което се случва, докато човек прави планове за бъдещето или мисли за миналото. Много хора правят грешката да се фокусират върху бъдещи или минали събития, като по този начин изпускат „сегашния момент“.

   

Няколко кадъра Front Row за днешната кафе пауза


Първите редове с гости на ревютата понякога са истински празник за очите.

   

Как новите технологии прецакват срещите


Това, което се случва в последните няколко години е, че комуникацията между хората вече се осъществява чрез селфита, хаштагове, снимки на храна, коктейли, крака на плажа, множество емотикони и т. н.

   

„В полите на Витоша” – шедьовър в българската драматургия


„Салон с богатска нареда в дома на Стефана Драгоданоглу. В дъното балкон и странични прозорци. Външен далечен изглед — Витоша. Майска надвечер.”

   

Думите, които влюбеният мъж НИКОГА не изрича


Да си влюбен във някого на първо място означава да искаш неговото щастие! Това означава, че трябва да си изключително внимателен и деликатен, когато съществува опасност той да бъде наранен.

   

More Articles...

Page 1 of 7