Съмненията на жените относно срещите и връзките

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Съмненията на жените относно срещите и връзките


Колкото и уверена да изглежда една дама, тя си има своите съмнения и колебания особено по отношения на връзките и срещите.

Жените постоянно премислят всичко, което правят и казват и накрая са пропити със съмнение относно собствените си действия, чувства и желания.

Ето и пет от нещата, в които представителките на нежния пол се чувстват неуверени, когато става въпрос за среща или за връзката им:

1. Тя си мисли, че може и да не ѝ се обадите след срещата.

Първата стъпка към спечелването на доверието на една жена е, да спазите обещанието си към нея. Така че, ако ѝ кажете, че ще ѝ звъннете в петък, направете го. Ако това не влиза в стила ви и искате да я държите в напрежение, просто не конкретизирайте ден. По-добре е отколкото да нарушите обещанието си и тя да ви чака цял ден с поглед, забит в телефона.

2. Тя смята, че искате само секс от нея.

Ако прибързате с креватните упражнения, тя ще си помисли, че цялото ви внимание е само, за да я вкарате в леглото. Така че, ако наистина искате връзка с нея, не я натискайте за секс веднага и ѝ дайте да разбере, че интересът ви не е повърхностен. Покажете се като романтичен тип и не пропускайте малките жестове, с които ще я трогнете.

3. Тя смята, че излизате и с други.

Бъдете честен с нея. В случай, че нямате уговорка да бъдете ексклузивни партньори, е OK да се виждате и с други. Имайте предвид, че в момента, в който правите секс с нея за пръв път, тя автоматично може да прецени, че вече сте двойка и спите само с нея. Ако вие смятате друго, кажете ѝ.

4. Тя мисли, че вие не се интересувате толкова от нея.

Дори да сте заедно от няколко месеца, половинката ви не спира да анализира отношенията ви и да си мисли, че вие вече сте отегчен от връзката ви. За да я убедите в обратното, трябва да не спирате да я изненадвате, да ѝ обръщате внимание и разбира се, да правите малки жестове, като цветя, изненадващ обяд, мили бележки, подаръци и т. н., с които да я накарате да се чувства винаги специална.

5. Тя смята, че ѝ изневерявате.

Както вече казахме, жените са пропити от съмнения. Ако телефонът ви звъни и вие не вдигате, тя си мисли, че е заради друга. Ако закъснявате вечер, тя ще вярва, че се виждате с друга. Ако се криете, когато сте на компютъра и отказвате да отговаряте на въпросите ѝ – тя ще е убедена, че имате паралелна връзка. В този ред на мисли не ѝ давайте поводи за съмнение, уважавайте я, правете ѝ комплименти и бъдете максимално честен с нея.