12 красиви жени, които превърнаха възрастта си в съюзник

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

12 красиви жени, които превърнаха възрастта си в съюзник


Тези 12 жени не просто са приели възрастта си, а нещо много повече – прегърнали са я и са я направили свой съюзник. А това им дава привилегията да присъстват с естествеността и класата си сред всички останали.

Представяме ви тези дами, защото са изтънчени, напълно естествени и знаят как да обичат бръчките си. Защото нека бъдем честни, по-добре да приемем хода на времето и да му се наслаждаваме, като неделима част от нас (с полезните неагресивни терапии), вместо да полагаме неистови усилия (имаме предвид хирургически) в опит да го спрем.Линда Родин

66-годишният модел, муза и дизайнер – Линда Родин – залага на природните продукти в поддържането на красотата. „Откакто станах на 30, спрях да нося грим, с изключение на червило. Никога не напускам дома си без него. Най-голямата глезотия по отношение на красотата, която си позволявам, е Triad facial (процедура, която включва микрадермабразио, лазер и гликолов пилинг) веднъж месечно. Луксозна е, но продължава само 20 минути.

Тайната на стареенето с финес е редовната грижа. Ботоксът е приемлив в малки количества, но колкото повече го правите толкова по-стари ще изглеждате. Няма как да се състезавате с младите. Просто ще се превърнете в стари хора с лифтинг. Това е нещо, което никога не съм правила. Пробвах с рестилайн и се получи много добре – в продължение на около година беше приятно, но един ден се погледнах в огледалото и си помислих: „Не искам да го правя повече!“. Мразя бръчките си, но алтернативата е още по-лоша“.Мерил Стрийп

На 66 години една от любимите ни актриси вярва, че остаряването е подарък и явно изразява несъгласието си с пластичната хирургия. „Разбирам огорчението, което съпътства напредването на възрастта, особено за една жена, но мисля, че хората изглеждат смешно, когато замразят лицата си“.

„На младите жени бих казала – не се тревожете толкова за теглото си. Момичетата отделят прекалено много време в мисли за това, а съществуват много по-хубави неща. На младите мъже, а и жени, бих казала също – това, което ви прави различни или странни е вашата сила. Всеки опитва да има идеален външен вид, но всъщност тези, които изглеждат различно, са тези, които успяват. Преди мразех носа си. Вече не. Наред си е.“Инес де ла Фресанж

Тя е френски модел и дизайнер и е смятана за една от най-стилните жени в света. За 58-годишната Инес има само четири основни елемента в разкрасяването, които включват – защитен дневен крем, Dior Crème Abricot крем за нокти, никакво слънце и много сън.

„Спете. Никаква козметика, скъпа дреха или прическа няма да прикрият торбичките под очите. Най-ефективната формула за красота е съня. Всеки ден спя не по-малко от 7-8 часа, като предварително почиствам грима си и подхранвам лицето с крем“. Това бе един от нейните съвети, които споделихме с вас преди време.

Ботоксът и пластичните операции не влизат в списъка й за разкрасяване. „Страхувам се, че няма да успея да се разпозная след това!“.Мишел Пфайфър


Актрисата, която в момента е на 57 години, също залага на естествената си красота. „След като веднъж сте преминали определена възраст, натискът да изглеждате по определен начин не е толкова безмилостен. Можете да започнете да изглеждате прекрасно за възрастта си. Не е нужно да изглеждате млади. Аз преминах от тази друга страна – наближавам 60-те, но изглеждам много добре за годините си и това е чудесно“.

Една от тайните на актрисата за добрата й форма е нейната веган диета, която е свалила холестерола й драстично за два месеца. Освен това тя продължава да ходи на фитнес пет пъти седмично. „Но не винаги съм живяла толкова здравословно. Когато бях на 20 години пушех по две кутии цигари на ден. Живеех с тях и кока-кола“.Ема Томпсън

Британската актриса, въздействала ни с не една и две роли, е категорично против пластината хирургия и ботокса. 56-годишната Ема Томпсън смята, че е абсолютно ненужно да се прибягва до подобни процедури.

„Това не е нещо нормално, и въпреки че културата, която създадохме твърди, че е в реда на нещата, то не е.“ Преди няколко години заедно с Кейт Уинслет създават Британски лига против пластичната хирургия и сключват споразумение никога да не се подлагат на операции или ботокс процедури.Джулиан Мур

Независимо от превъплъщенията си, 55-годишната актриса силно вярва в естествената красота и приемането на възрастта. „С няколко изключения, на хората винаги им личат пластичните операции. Те не изглеждат по-млади“.

„Никога няма да се подложа на пластична операция. Всички ние стигнахме твърде далеко. Наясно съм, че това е продукт на индустрията, произвеждаща знаменитости, но е нещо, което абсолютно ненавиждам“. Джулиан Мур определя стареенето като „житейски факт“.

„Смятам, че несъвършенствата са важни, също толкова, колкото и грешките. Ставаме по-добри като допускаме грешки и вие само се превръщате в истински хора, когато сте несъвършени.“

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************