Джуд Лоу в 12 цитата за живота, щастието и семейството

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Джуд Лоу в 12 цитата за живота, щастието и семейството


Талантливият синеок лондончанин със съблазнителна красота и леко иронична усмивка, безспорно е един от най-добрите британски актьори на всички времена.

Преди да пробие в киното Дейвид Джуд Лоу (както е пълното му име) е блестящ театрален актьор, носител на няколко престижни отличия.

Мечтаел за актьорската кариера още от дете, а 12-годишен е приет в Националния младежки музикален театър. Освен редица емблематични участия в киното (в „Алфи”, „Талантливият Мистър Рипли”, „Ваканцията” и „Гатака”) Лоу може да се похвали и с награди „Сезар” и „БАФТА”, участие в миротворни мисии в Афганистан и пет деца.

Ето какво споделя чаровникът за семейството, киното и щастливите мигове в живота…

„Всички имаме моменти, когато се прибираме късно вечерта у дома с усещането, че сме неразбрани и самотни и ни се струва, че пропадаме. Мисля, че умът ни е така устроен, че винаги нещо ни липсва.”

„Ако искате да промените себе си, променете това, което правите.”

„Момичетата харесват лошите момчета… Имиджът на добро момче никога не ми е помагал.”

„Никога не съм планирал да създам семейство, но го почувствах като най-естественото нещо, което някога ми се е случвало – това да срещна някого и да стана баща.”

„Бях оптимист, абсолютен шампион на човешкия дух. И на бърза ръка изгубих това усещане. Струва ми се, че през последните години съм го възвърнал, но имаше един период от живота ми, когато имах много лошо мнение за хората като цяло.”

„Бръсненето винаги ме е притеснявало най-много. Не съм му голям фен, а работата ми изисква да съм винаги гладко избръснат, заради грима, който ми слагат на снимачната площадка.”

„Винаги съм смятал, че принцът от приказката за Пепеляшка е най-скучната роля; предпочитам да играя Злата вещица.”

„Работата не е просто работа. Тя е твоята същност.”

„Най-щастлив съм, когато съм у дома с децата. Семейството е моята спасителна благодат.”

„Голям фен съм на комиксите. Купувах всяка седмица изданията на „От Ада”, „Паралакс” и „Джони Немо”. Бях голям фен на комиксите като дете и все още съм такъв. Двамата с най-малкия ми син сме абсолютни комикс откачалки и обичаме да майсторим фигурки на герои.”

„Винаги казват: „Господи, Джуд е наистина нисък.“ Не е вярно. Аз просто се движа с много, много, много високи хора.”

„Аз съм изключително скучен човек; имах щастливо детство. Никога не съм гладувал, но и не съм израснал със сребърна лъжичка в устата. Аз съм един от онези ужасни британски джентълмени от средната класа, живеещи в южната част на Лондон.”


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************