Британският кралски двор се разкъсва отвътре: Ролята на Меган Маркъл в семейството под въпрос, скоро официално обявяват годежа й с принц Хари

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Британският кралски двор се разкъсва отвътре: Ролята на Меган Маркъл в семейството под въпрос, скоро официално обявяват годежа й с принц Хари


Бъдещата роля на Меган Маркъл в британската монархия, както се съобщава, е повод за „задкулисен конфликт“ в кралското семейство. Това твърди източник, близък до Бъкингамския дворец. Бившата прессекретарка на кралицата Дики Арбитър каза пред „Скай Нюз“, че планирането на новата ера на британската монархия начело с по-младите кралски особи след намерението на кралицата да намали своите изяви води до сблъсъци, пише в. "Дейли Мейл".

„Не мисля, че има конфликт зад кулисите, що се отнася до основните играчи – кралските особи, … но, вероятно, има конфликт между хората, които ги организират“, каза тя.

„Наблюдава се тенденция хората, които се присъединяват към кралския двор, да започват да страдат от треската на червения килим, да се чувстват малко по-важни, отколкото трябва, и не си вършат правилно задълженията. Затова има конфликт на интереси, личностни сблъсъци, а това не е добре“, казва още тя.

Изявленията на Арбитър идват на фона на слуховете, че персоналът в кралския двор се подготвя за обявяването на годежа на принц Хари и Меган Маркъл.

Щастливата двойка, която се среща повече от година, както се съобщава, вече е направила въпросната стъпка, но принцът не иска да казва на света, докато не отбележи повода първо със своите роднини.

Източник е казал за Us Magazine: „Хари винаги е планирал да сподели новината първо само на семейството си, за да може да ѝ се наслади, преди да научат всички. Но скоро те ще я обявят официално“. Приятели на актрисата смятат, че новината ще бъде обявена след приключването на снимките на седмия и последен сезон на сериала „Костюмари“, в който тя се снима. Това ще се случи през ноември. „Би било пълен кошмар от гледна точка на сигурността, ако се направи по-рано. Тя ще бъде следена навсякъде“, обяснява той.- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************