5 пози за авторитет на работното място

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

5 пози за авторитет на работното място


Положението на тялото, когато сте в офиса може да окаже голямо влияние на хората около вас.

Превеждането на рамене в работна обстановка по-скоро ще ви превърне в последовател, отколкото в лидер. Според ново изследване на водещото издание „The Wall Street Journal“ показва, че използването на властни пози в езика на тялото може в действителност да променят хормоналния баланс в човешкото тяло, както и поведението, все едно вече притежавате суперсили. Не е необходимо да сте супер герой просто трябва да се държите като такъв.

Специалистите потвърждават, че „статусът и авторитетът невербално се доказват чрез височина и пространство. Така че изправете се, изпънете рамене и дръжте главата изправена“.Започнете още сега с пет лесни пози, които можете да използвате незабавно.

Изправете се
Ако водите презентация, просто се изправете. Да сте седнали е признак на пасивност. Стоенето прав привлича вниманието и уважението.

Изправете се и поставете пръсти на масата
Също както и птиците, които изглеждат по-големи и силни, когато разперят криле, вие също можете да убедите околните в силата си, като заемете повече пространство. Повечето жени, които на работното място са заобиколени от мъже на работното място, нямат ръстово предимство, затова трябва да използвате пространството по други начини. Жените често сядат и заемат възможно най-малко пространство, но всъщност трябва да направите точно обратното.

Седнете с протегната ръка към съседния стол
Дори да сте седнали, все още е необходимо да изглеждате големи и уверени, доколкото е възможно. Според изследването тази поза показва сила и надмощие.

Останете във властна поза дори, когато никой не ви вижда
Ако водите тежък разговор по телефона или пишете важен имейл, запазете уверената си поза, докато го правите. Това ще ви накара да се чувствате по-силни. Освен това стоенето прав е добре за тялото и може да ви направи по-бдителни.Стойте като Жената-чудо

 

Отначало ще ви е странно да стоите с разтворени крака и ръце на кръста, но това е властна поза по своята същност. Бионсе го прави, Кристин Лагард го прави, Опра също го прави. Не става въпрос за това как езикът на тялото ви комуникира с останалите, става въпрос за това как комуникира със самите вас – той променя съзнанието ви, което трансформира поведението ви, а оттам и резултати, които постигате.

- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************