Как да превърнем хобито си в печеливш бизнес?

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Как да превърнем хобито си в печеливш бизнес?


Животът е твърде кратък, за да позволявате да ви се изплъзне между пръстите, когато най-малко очаквате.

По-голямата част от него преминава в работа, която в повечето случаи намираме за досадна и нежелана, но уви, обстоятелствата ни „притискат“ да се примирим и да продължим да я вършим. Съвсем спокойно можем да помислим върху това как да печелим от това, което ни доставя удоволствие и ни прави щастливи, а именно от нашето хоби. Няколко техники са достатъчни и можем да реализираме мечтите си, работейки за себе си… Пардон! Развивайки и надграждайки себе си, докато се забавляваме. Ето няколко от тях:Продавайте продукти. Уверете се, че това, което правите като продукт или услуга, е уникално или рядко срещано. И продавайте… задължително и по много. Започнете на местно ниво, след което винаги можете да разширите мащаба на продажбите си. Това ще ви донесе редица дивиденти и, разбира се, безценен опит и нови хоризонти, в които да се развиете.

Включете други. Направете хората, които харесват дейността ви, съпричастни към нея. Така ще получите обратна връзка от тях и ще имате възможност да разширите концепцията си. Включването на други хора ще ви бъде полезно в много аспекти, на които преди това не сте обърнали внимание или сте пренебрегнали. А и това ви сближава със съмишлениците ви относно хобито ви.

Намерете работа, близка до вашето хоби. Обичате цветя? Започнете работа в тази сфера. Обичате да тренирате? Станете инструктор. Ако не можете да намерите подходящ начин да печелите от хобито си, намерете нещо сходно, което едновременно да ви доставя удоволствие и да ви помага да се развивате в това, което искате.Споделете хобито си онлайн. Ако не ви допада идеята за продажба или видео уроци, направете блог. Създайте собствена страница, в която да споделите идеите и проектите си! Покажете творчеството си и споделете своя опит в интересни дискусии. Това е вашият сайт. Правете каквото искате и дайте воля на въображението си!

Правете снимки. Нека всички видят работата ви! Така онагледявате всичко, което ви харесва да правите и пояснявате на останалите как сте постигнали този резултат. Снимките се възприемат много по-бързо и лесно, отколкото текста. Затова слагайте колкото се може повече!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************