Станете си шеф. Ето как

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Станете си шеф. Ето как


Независимо дали обмисляте да започнете собствен бизнес проект на пълен работен ден или просто да работите по него през уикендите, е добре да имате предвид няколко неща, които могат да окажат съществено значение за успеха му. Ето върху какво трябва да помислите докато се подготвяте за подобно важно начинание.

Не го правете за пари

Колкото и успешна да е идеята ви, ще отнеме време докато започне да ви носи пари. Даже в началото ще трябва да инвестирате доста повече, отколкото ще получавате като приход. Не бързайте да оставите сегашната си работа и да се посветите на новата си страст, защото е много възможно да я загубите още преди да е развила потенциала си. Колкото и натоварено да е, опитайте да комбинирате двете неща. Така ще си осигурите спокойствието, както за постоянен доход, така и за осъществяване на собствените мечти.Споделете със света

Ще се изненадате всъщност колко малко хора имат желанието, енергията и възможностите да се възползват от идеята ви и да я развият като своя. Затова не бива да поддържате проекта си като засекретена държавна тайна, а дори обратното – да го сложите на масата и да го дискутирате. С правилните хора, естествено. Потърсете си ментор и съмишленици предприемачи, с които да обедините сили. Освен това в днешния глобален свят, голяма част от дейностите може да доверите на фрийлансъри, за да фокусирате вниманието си върху общата картина. Ако смятате, че работодателят ви ще прояви разбиране, може да споделите намерението си за собствен бизнес. От голямо значение е как ще му представите идеята си, за да не бъде приета тя като конкурентна заплаха.Не надценявайте възможностите си

Колкото по-усилено работите, толкова повече задачи ще се натрупват и преди да се усетите ще се наложи буквално да жонглирате с всичко, което трябва да бъде изпълнено през деня. Бъдете безмилостно реалистични в това колко време може да отделяте за работата, за страничния си проект, и разбира се за почивка (няма как да се случват нещата без да си давате почивка). Ще се наложи ли да работите до среднощ неуморно? – Да. Ще трябва ли да си проверявате имейлите по време на отпуската? – Да. Ще имате ли пристъпи на тревожност и безсънни нощи заради нещата, които не са се получили максимално добре? – Да. Обмислете какво сте готови да пожертвате, за да развиете своята бизнес идея. Захванете ли се обаче освен споменатите по-горе неудобства, ще увеличите мрежата си от контакти, ще се справяте неколкократно по-бързо в сложни ситуации и накрая ще получите удовлетворението, че сте извървели този път докрай.Учете чрез устойчивост

Първата ви година няма да е най-доброто, което сте създали, но това не бива да ви спира. Понякога са нужни три, дори четири години докато вложените усилия започнат да се възнаграждават. Това може да ви се стори досадно, но за успеха в бизнеса няма скоростна лента – само упорита работа и постоянство. Понякога е достатъчно само да се потопите в работата, познавайки страстта си, и да се доверите, че комбинацията от двете ще доведе до резултатите. Вероятно има стотици хора, които правят същото, което и вие, но само вие може да го направите различно. Намерете необичайна гледна точка за това и работете, изхождайки от нея винаги.Давайте си почивка

Недоспиването заради това, че не сте успели да отметнете всички 50 задачи за деня или отговарянето на 300 имейла в препълнената ви пощенска кутия са напълно непродуктивни. Приемете, че в някои аспекти ще имате предимство пред останалите, и че в определени дни може да се наложи да не правите нищо. За какво иначе правите цялото това усилие, ако не за по-добър начин на живот? Открийте как да рационализирате ежедневните си задачи и намерете баланса, който е подходящ за вас. Ако не знаете накъде отивате, как смятате, че ще стигнете до там?

Винаги работете усилено, но знайте и как да отпразнувате успехите си.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************