Да забравим целулита. Има как

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Да забравим целулита. Има как


Може ли да бъде напълно премахнат целулита? – Трудно. Но има няколко неща в ежедневието на всяка от нас, които могат да помогнат да сведем появата му до минимум.Терапия с кафе. Необходими са ви освен освежаващата напитка, която е мощен антиоксидант и стимулира кръвообращението, английска сол, антицелулитно олио (опитайте да намерите такова, в състава, на което присъстват минамален брой химически съставки или използвайте кокосово олио) и найлоново фолио.

Сварете тонизиращото питие в купа като сложите повече кафе и по-малко вода. Когато е готово добавете в него солта. Изчакайте докато се разтвори напълно и сложете малко от антицелулитното олио. Разбъркайте докато всички съставки се смесят добре. Започнете да нанасяте сместа равномерно по проблемните зони с кръгови движения. Правете го с лек натиск по краката докато втривате. Вземете найлоновото фолио и го увийте. Останете така поне половин час.Почистете сместа при вземането на душ и завършете терапията с комбинация от масла, приготвена по следния начин: смесете равни части етерични масла:
– от грейпфрут (премахва токсините, има тонизиращо действие и също така помага при свалянето на тегло);
– от лавандула (чудесно е за стрии, ревитализира кожата);
– от лимон (стимулира кръвоносна система и укрепва съдовите тъкани);
– от портокал (облекчава задържането на течности, омекотява епидермиса и стимулира кръвообращението и лимфните течности);
– от кипарис (подобрява кръвообращението и укрепва кръвоносните капиляри);
– от розмарин (детоксикира черния дроб и тонизира кожата);
– зехтин или слънчогледово масло (добавя се, за да омекоти концентрацията на останалите етерични масла, които поставени в чист вид върху кожата могат да предизвикат раздразнение).На всяка супена лъжица зехтин или слънчогледово олио се добавят не повече от 9 капки етерично масло. При конкретната терапия трябва да се смесят 6 етерични масла, затова се слагат по три капки от всяко към 2 супени лъжици растително масло.

И накрая, готовата смес нанасяте на проблемната зона и масажирате докато не попие напълно в кожата, разликата започва да се усеща още след първия път.Ефективността на горната домашна терапия може да увеличите като добавите още няколко ежедневни грижи.

Масаж
Масажирайте зоните с целулит. Той помага за подобряване на циркулацията на кръвта и лимфата. Правете го като добавяте олио и започвайте от ходилата към коленете и продължавайте нагоре към бедрата.

Здравословно хранене
Правилният хранителен режим е важна част от антицелулитната терапия, защото едва ли ефектът й ще е задоволителен, ако продължавате да ядете вредни храни, независимо колко често правите всичко останало. Забравете за бързото хранене, големите количества сладкиши и чипсове. Добавете в менюто си повече зеленчуци и плодове, както и храни, богати на фибри.

Достатъчно вода
Да, организмът ни е съставен от голям процент течности и се нуждае от достатъчно количество вода, за да функционира нормално. А дневната норма е около 2-3 литра. Това помага за извеждането на токсините.

Упражнения
Физическата активност е важна част от промяната на фигурата. Не е възможно да постигнем добър ефект, ако просто стоим вкъщи и не предлагаме на организма си необходимото изгаряне на енергия, която сме натрупали. Движението подобрява дейността на сърцето и кръвообращението.Достатъчно сън
Сънят е наистина важен елемент. Когато тялото функционира нормално, то много по-лесно се справя с изхвърлянето на токсините и усвоява по-добре хранителните вещества.

Управление на стреса

Жените с високи нива на естроген са склонни да задържат мазнини и да имат проблеми с целулита. Ежедневният стрес може да предизвика сериозни хормонални дисбаланси в тялото. На това може да се противостои с постигането на вътрешен баланс и радост, така че да се радвате на щастлив и спокоен живот.

- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************