Тази зима помислете за себе си

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Тази зима помислете за себе си


Ама наистина помислете за себе си! Нещата, които биха могли да повлияят благоприятно на цялостното ви здравословно състояние, не са никак много, нито трудно изпълними.

Просто бъдете стриктни и постоянни и ще усетите онзи прилив на енергия, за който всички говорят, но малко успяват да изпитат. А те го постигат, защото:Храните, които включваме в дневното меню, имат значение. Консумирайте повече цитрусови плодове, повече суперхрани като боровинки, годжи бери и чиа, повече белтъчини. Нека въглехидратите останат за закуска или поне през първата част на деня, а протеините присъстват на вечеря. Сутрин можете да си направите купа с овесени ядки, а вечер да заложите на риба, месо или зеленчуци.Почивката е много важна за доброто ни физическо и психическо състояние. Съветваме ви да спите минимум по 7 часа, защото толкова са необходими на организма, за да се възстанови от ежедневния стрес, който ни дебне отвсякъде. Така процесите в тялото ни се саморегулират и водят до баланс, който често губим в следствие на много фактори. Сънят влияе и на настроението, така че не го пренебрегвайте, ако искате да сте свежи на следващия ден.Движението е живот! Това е безспорно доказателство и смятаме, че всеки от нас трябва да отдели поне 2 часа седмично, за да подобри двигателната си активност.

Иначе казано 20 минути на ден, прекарани в разходка, са достатъчни, за да постигнете добри резултати. Разбира се, винаги можете да се запишете на спорт, който ви се струва интересен. Така с един куршум ще уцелите 2 заека – забавлявате се, докато спортувате. А и работите в посока по-добро кръвооросяване, по-добра обмяна на веществата, по-добра сърдечна дейност.Пиенето на вода е правило, което има значение за 90% от състоянието ни. Затова си наложете консумирането на литър и половина минимум на ден. Както вече знаете, мозъкът ни не разпознава желанието ни за вода от желанието за храна. Често когато ядем, всъщност може би сме жадни. Просто винаги когато си помислите за храна, първо изпийте една чаша вода.

Чайовете са подходящ избор, за да намалим стреса и да успокоим нервната си система. Освен, че са още един вариант, с който да хидратирате тялото си, съдържат съставки, които влияят благоприятно на мозъка, стомаха и механизмите за защита от вируси и зарази. Хубавото при тях е, че има богато разнообразие от видове и винаги можем да изберем този, който най-много ни харесва. Опитайте да ги наложите в хранителния си режим и няма да съжалявате.

- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************