Най-после отговорите, които всички чакахме

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Най-после отговорите, които всички чакахме


Някога измъчвали ли са ви въпроси от сорта на „Как да премахна тези досадни зачервявания от лицето си?“, „Как да се гримирам в опушени тонове?“ или пък „Как да задържа къдриците на косата си поне за ден?“?

Без съмнение. Тези и още куп въпроси, които възникват само при мисълта за някоя козметична процедура, намериха отговор при нас. След като се запознаете по-подробно с тях, колебанията ви за това как да действате при естетически проблем ще изчезнат светкавично. Ще съумеете да превръщате трудностите, които сте срещали досега, в своя сила, влияеща върху самочувствието ви на красива жена.

1. Можем ли да отстраним пъпка безопасно?


Запомнете: колкото повече се опитвате да стиснете една пъпка, толкова повече влошавате нещата. Когато обаче случаят го изисква, опитайте със стерилизирана игла, преминала през спирт и силна топлина. Внимавайте как прокарвате игла през кожата си! Трябва убождането да бъде успоредно на разположението на клетъчния слой. След това изстискайте гнойта навън.

2. Как да намалим белезите от акне?


Първо установете какъв е тенът на лицето ви. Обикновено при раздразнение светлата кожа е склонна да реагира с червени белези, а тъмната с кафеникави. Третирането на двата типа кожа изисква различни продукти. В първия случай използвайте салицилова или гликолова киселина, а във втория – 2%-ов разтвор на хидрохинон. Ако белезите са по-дълбоки, радиочестотното лечение е най-подходящо, защото възстановява тъканта в дълбочина.

3. Как най-бързо да се отървем от досадните черни точки?

Комбинацията е съвсем проста – бензоил пероксид гел за премахване на бактериите и мъртвите клетки и ексфолиант, който ще се превърне в пръв помощник в поддържането на баланса на кожата.4. Има ли естествен начин, чрез който да отстраним бръчките?

Да кажем, че има. Съществуват пептидни кремове, които проникват в кожата и спомагат за усвояването колагена. Той стои в основата на здравия и красив епидермален слой, както и в оформянето на повърхността му.

5. Каква е причината за появата на тъмни кръгове и как да се отървем от тях?

Както знаете, не веднъж сме отваряли темата за тъмните кръгове и методите за справяне с тях. Причините за появата им могат да бъдат много – недостатъчно сън, дехидратация, стрес, алергии, генетична спецификация и т.н. Вариантът е комбинация от съставките ретинол и витамин К, които ще възстановят количеството на колагена, необходимо да се синтезира под очите. В краен случай винаги можете да опитате покривни продукти като фон дьо тен или коректор, ако поводът ви накара да действате бързо.

6. Как да се грижим за кожата си през зимата, за да остане подхранена и свежа?

Тъй като чувствителността на кожата през зимата се обостря, важно е да я съхраним здрава през цялата година. Не изхвърляйте ексфолианта, геловете и почистващите продукти, защото с тях можем да избегнем неприятната сухота и лющенето, което я съпровожда. С тях ще можем да стимулираме възстановителните процеси на епидермиса, като отстраним мъртвите клетки. Използвайте ги поне 3 пъти в седмицата в съчетание с подходящ крем за лице и ще усетите кожата си освежена.

7. Как можем да се отървем от неприятния пърхот в косата?

Ах, този пърхот! Толкова е упорит и все не можем да разрешим проблема с него. А може би просто не сме уцелвали вярната формула, която да ни отведе до рецептата за подхранен и хидратиран скалп. Тайната – шампоан с цинков разтвор, който има антибактериално и дезинфектиращо действие върху кожата на главата.8. Как да получим желания обем в косата?

Ключът се крие в стилизиращите продукти. Употребата на пяна и лак за коса ще ви даде резултатите, които толкова дълго жадувате. Важно е да изсушите косата си, след като вече сте нанесли козметиката и обърнете глава надолу за около 30 секунди. Оформянето най-често се случва с помощта на кръгла четка. Просто я задръжте с навитата върху нея коса и издухайте със сешоара. Ще получите обем и красиви небрежни къдрици.9. Удачно ли е да вдигаме косата си на конска опашка всеки ден?

Една от най-разкошните и лесни за постигане прически, но същевременно с ефектен завършек на визията. Но не е препоръчително да опираме до нея всекидневно. Ластиците, които се използват за направата й, опъват косата и скалпа и може да се появи раздразнение, което да премине в сърбеж. Понякога се получава заплитане на краищата и това в никакъв случай не е здравословно за нея.

10. Как да подготвим косата си за студа?

Всичко, което трябва да направите, е да си приготвите следния разтвор:

¼ чаша водка

2 лъжици ябълков сок

2 лъжици ябълков оцет

1 супена лъжица лимонов сок

Съставките се разбъркват и се поставя в дозатор, чрез който да можете лесно да напръскате косата си преди баня. След няколко дни ще почувствате разликата.

Следва продължение
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************