Овесени ядки – за да сте здрави и в перфектна форма

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Овесени ядки – за да сте здрави и в перфектна форма


Овесените ядки са една от най-пълноценните и питателни храни, които снабдяват организма с жизнено важни микроелементи, витамини и растителни влакна, влияещи благотворно върху процесите и функциите на органите.

Ето защо решихме, че това е най-подходящата закуска, независимо от структурата на тялото, генетичната предразположеност, кръвната група и вкусовите предпочитания:

За отслабване. Балансираното хранене, включващо овесени ядки, е най-добрата инвестиция за здраве и дълголетие. Освен това смятаме, че здравословните храни не са поредния тренд или скъпоструващ каприз, а гаранция за по-качествен живот. Доказателство за това е едно от свойствата на овесените ядки, което ни помага да поддържаме тялото си в отлична форма, като го предпазват от натрупването на излишни килограми. Бавно разграждащите се въглехидрати са причина за по-продължителната ситост на стомаха и за подтискането на апетита.За детоксикация на черния дроб. Запареният с топла вода овес идва на помощ след претоварване и усилена дейност на черния дроб. Пет лъжици на закуска сутрин стимулират изхвърлянето на вредните токсини, натрупани в следствие на употреба на алкохол или нарушена обмяна, и възстановяват нормалната му функция.За високо кръвно налягане. Овесената каша, бисквити или други продукти, включващи фибри, помагат на организма да поддържа оптимални стойности на холестерола и кръвната захар, които са предпоставка за високо кръвно налягане, инфаркт и други сърдечни проблеми. Съдържащите се фибри и други ценни съставки благоприятстват за правилното фунциониране на кръвоносните съдове, освобождавайки ги от шлаки и натрупани мастни депа. Важно е да консумираме високо въглехидратната храна редовно за постигането на добри резултати и отлично състояние.

За стомашни проблеми. Добре известен факт е, че овесените ядки включени в дневното ни меню под различна форма са незаменим компонент в борбата с храносмилателни разстройства и стомашно-чревни нарушения. Оказва се, че те балансират киселинността на стомашните сокове, след което успокояват лигавицата и влияят позитивно на перисталтиката.За красива кожа. Казват, че вида на кожата е отражение на вътрешното състояние на нашето тяло. Овесените ядки подобряват функцията на множество органи, което, от своя страна, рефлектира върху вида на кожата ни. Тази храна балансира мастната обмяна, правейки кожата по-еластична, жизнена и сияйна. Честият прием на овес подпомага изчистването от акне и неутрализира възпалените участъци. Можем да включим овесените ядки в грижата за кожата ни не само под формата на храна, но и като ексфолиант, с който бихме могли да подобрим циркулацията на кръвта и да премахнем мъртвите клетки.

За целулит. Много важно предимство, което осигурява приемът на овес, е способността да подобри метаболизма на тялото, като освобождава тъканите от мазнини, токсини и задържащите се течности. В съчетание с подходяща тренировка можем да изваем невероятна фигура само след няколко седмици, на която ще се радваме за дълго време. Антиоксидантната защита, която оказват овесените ядки, оказва изключителен ефект върху портокаловата кожа, елиминирайки целулита.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************