Кокосовото мляко – най-добрият приятел на косата ни

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Кокосовото мляко – най-добрият приятел на косата ни


Напоследък все повече популярни красавици разкриват тайната на блестящата си плътна и здрава коса, която се оказва заключена в една единствена съставка – кокосовото мляко.

Ефектът му е повече от благоприятен и води до възстановяване на увредените участъци, подхранване и грижа за цъфтящите краища, дълбока хидратация на косъма и регенерация на клетките, които го изграждат. Ето как да си направите в домашни условия продуктите, от които се нуждае вашата коса:Шампоан от кокосово мляко. Необходими са ви чаша и половина кокосово мляко, ¾ чаша кастилски сапун и една супена лъжица масло от витамин Е. Смесете съставките и измивайте косата си с домашно приготвения шампоан в продължение на един месец. Съхранявайте в хладилник.

Кокосовото мляко като добавка към балсама. Трябват ви не повече от две супени лъжици кокосово мляко, още толкова витамин Е и обичайния балсам, който харесвате и използвате. Разбъркайте всичко и директно можете да нанасяте върху краищата. Ефектът е налице, когато изчакате достатъчно дълго преди да изплакнете. Обикновено след 2-3 минути започва действието на козметичния продукт.Кокосово мляко за сух скалп. Загрейте половин чаша кокосово мляко до температура, която би била поносима за кожата ви. Проверявайте периодично с пръст дали е достатъчно топло. Щом го свалите от огъня, нанесете с масажни движения върху скалпа и корените на косата си. Втривайте, докато не усетите, че започва да изстива. Оставете да действа 30 минути и изплакнете.

Кокосово мляко за лесно разресване. Всичко, което трябва да направите, е да потопите пръстите си в кокосовото мляко и да разресвате с тях заплетените краища на косата си. Движенията са еднопосочни, започващи от корена до върха на всеки кичур. Можете да смесите кокосовото мляко с малко масло от ший или арган и да разрешете с едър гребен.Кокосово мляко за растеж на косата. Потопете няколко памучни тампона в кокосовото мляко и втрийте за няколко минути в скалпа и след това масажирайте, за да засилите циркулацията на кръвта. Вържете косата си високо и сложете шапка. Необходимо е да останете с нея за около 4-5 часа. След това измийте с шампоан и балсам. Косата ви ще добие по-здрав и красив вид, без наличието на по-специални продукти и козметични процедури.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************