Невероятните свойства на водата с краставици и проблемите, които отстранява

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Невероятните свойства на водата с краставици и проблемите, които отстранява


Графикът ви е натоварен? И времето не ви стига за нищо, включително да обърнете малко повече внимание на себе си? А държите на безупречния вид на кожата и тялото си? Тогава следващите редове ще ви бъдат от полза, ако ви е трудно да се справите с някои по-зачестили проблеми, някои от които, може би, са налице и при вас.

Колкото и необичайно да звучи, пиенето на вода, в която се съдържат краставици, ще ви помогне да преодолеете риска от опасни заболявания и често срещани смущения. А и не малко са ползите за кожата, чиято свежест и здрав вид се дължат на правилни грижа и хранене. Вижте:

Пиенето на вода с краставици намалява вероятността от сърдечна недостатъчност. Проблемите, свързани със сърдечно-съдовата система, са един от най-големите бичове на нашето съвремие. Количеството стрес, което преминава ежедневно през сърцето ни, оказва неочаквано своя вторичен ефект и затруднява нормалната му функция. Комбинацията от физическо натоварване, здравословна диета и включването на вода с краставица към начина ни на хранене понижават кръвното налягане и помагат на бъбреците да изхвърли излишния натрий, съдържащ се в нашето тяло.

Водата с краставици предотвратява чупливостта на костите. Това е особено важно за жените, които навлизат или им предстои да навлязат в менопаузата, защото тогава костната структура става по-рехава поради липсата на калций, витамин D и витамин К, който обаче се съдържа в големи количества в краставиците. Именно така ще запазите костите си по-плътни и силни. Просто си направете вода с краставици и малко лимон за повече свежест.Водата с краставици помага при дехидратация. Дехидратацията, от своя страна, води след себе си редица проблеми – лошо храносмилане, бавна обмяна на веществата и по-лесно напълняване. Това се получава в следствие на неправилно разчитане на мозъчните сигнали – вместо да утоляваме жаждата си, заменяме нуждата от течности с храна. Препоръчително е да пием межди 6 и 8 чаши вода, а още по-добре е, ако добавим и няколко резена краставица.

Редовният прием на вода с краставици предпазва от някои видове рак. Включвайки полезната напитка в режима си на хранене, ние доставяме на тялото си дневната доза витамини, минерали и фибри, които са жизнено необходими за правилното му функциониране. Освен това наличието на антиоксиданти помага на организма да отблъсне свободните радикали и да си изгради стабилна защита срещу раковите клетки. Ето още една напълно основателна причина да пиете такава вода.

Пиенето на вода с краставици действа благотворно срещу хронични заболявания. Всички съставки, които се съдържат в освежаващата течност, оказват намаляващо стреса въздействие, забавят процесите на стареене и възстановяват клетъчната структура. Освен това вероятността за развитието на болести като Алцхаймер, диабет и очни неразположения е много по-малка, когато пием вода с краставици.Водата с краставици е враг на наднорменото тегло. Тя потиска апетита и намалява чувството на глад. Също така оставя усещане за ситост, без да лишава тялото от ценни витамини и минерали. Редуцира натрупаните мазнини и значително ограничава калориите. Можете да я ползвате като заместител на натуралните сокове и газирани напитки, които имат неблагоприятен ефект върху тялото и водят до покачване на килограми.

Консумацията на вода с краставици води до преодоляване на проблеми с кожата. Слънцето, замърсената околна среда и ежедневната употреба на козметични продукти изсушават кожата на лицето и клетките трудно се възстановяват. Наличието на силиций и витамин В-5 подпомага регенерацията на клетките и намалява броя на зачервените участъци и нарушената структура на епидермалния слой. Не по-различен е ефектът спрямо сухотата – не остава и следа от лющене и безжизнена кожа.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************