5 неща, които слабите момичета правят всеки ден

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

5 неща, които слабите момичета правят всеки ден


Как го правят моделите? Как поддържат своите изящни форми и перфектни тела? Винаги изглеждат толкова съвършени сякаш това е тяхната суперсила, за която не полагат никакви усилия. Само че това далеч не е така.

Слабите момичета имат своите трикове, с които остават във форма, без да се налага да се лишават от нещата, които обичат. Ето в какво се изразяват техните „малки тайни“:Пригответе закуската си от вечерта. Заложете изцяло на протеините и мазнините сутрин. Тялото се нуждае от енергия, за да стартира успешно своите процеси. Можете да си сготвите ястие, богато на белтъчини, и сутринта просто леко да го претоплите в случай, че нямате достатъчно време да го приготвите преди работа. Включете и полезни мазнини, които можете да си набавите от авокадото, сьомгата или зехтина.

Сутрин правете секс. Нощем тялото и мозъкът се уморяват и имат нужда от почивка. Най-добрият начин да им доставите този „покой“ е като превърнете правенето на секс в практика всяка сутрин или поне толкова често, колкото желаете. Това понижава нивото на кортизол, който обикновено се отделя заради стреса от ставането сутрин. Какъв по-приятен начин да започнете деня?!Не отивайте във фитнес залата, прекарвайки цял час в изтощение. Самата мисъл, че ви предстои да посетите фитнеса и да прекарате времето си там, вече ви е уморила. Не е нужно да го правите, ако не искате и сте чули, че така „трябва“, защото по-добър метод не съществува. В човешката природа е заложено да полага някакви физически усилия в ежедневието. Но би било добре, ако добавите лек спринт, по-динамични движения, които да спазвате често, или да си създадете повече физическа работа.Вземете си дрямка. Една 20-минутна дрямка се отразява благоприятно на мозъка и процесите, които той управлява. По време на съня тялото изгаря определено количество мазнини и поддържаме форма с „нищо-правене“.

Избягвайте приема на фруктоза преди тренировка. Това означава без банани преди и след физическото натоварване. Същото важи и за напитките, в които има захар или глюкозо-фруктозен сироп. Заменете ги с кокосово мляко, бадеми или органично кафе. Те действат тонизиращо и засилват метаболизма.


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************