Как да правим няколко стъпки повече дневно

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Как да правим няколко стъпки повече дневно

•  Движението е здраве и в този факт съмнение няма. Но как да постигнем така необходимите ни 10000 крачки дневно, за да поддържаме духа и тялото си в прекрасна форма?

Стресиращо е човек да разбере, че дневната му физическа активност във вид на упражнения дори не доближава оптималното число, което споменахме по-горе.

Според скорошно проучване хората в активна възраст се нуждаят от 150 минути тренировка дневно. Дотук звучи добре, но всички тези усилия се равняват на не повече от 7000-8000 стъпки, което определено е под необходимите 10000.Промяната на няколко навика може да донесе наистина впечатляващ резултат, ако добавите и постоянство. Може да се възползвате от технологиите, които предлагат приложения и специални устройства за отмерване на дневните крачки. Те най-малкото ще успеят да ви посочат колко още трябва да направите, за да подобрите дневния си режим в тази посока.

Ако и вие сте от повечето хора, които в рамките на деня стоят предимно пред компютъра, то и вие имате нужда да презаредите енергийните си батерии с нещо различно от умствено натоварване. Ако тренирате почти по три часа дневно, нямате нужда от повече физическо натоварване в рамките на деня. Ако обаче не е така, ето няколко причини да изберете ходенето като начин за добрата си форма.Първо, сутрешната разходка ободрява. Тя действа тонизиращо на организма и по този начин подобрява метаболизма и останалите процеси, които са забавили скоростта си през нощта.

Освобождава съзнанието. Докато сте заети да правите стъпка след стъпка съзнанието ви получава прилив на енергия и се освежава за нови идеи. Можем да потвърдим, че едни от най-добрите ни хрумвания са се случили в движение.

Всеки може да го прави. Тук не се изисква специална екипировка или допълнително оборудване. Необходимо е единствено да си обуете удобни обувки, за да не насочите вниманието си към болката, предизвикана от тях.И ако всичко казано до момента ви е известно, остана само да допълним как да си изградите навика за повече стъпки. Като слизате една спирка по-рано от транспорта към работа или напълно го замените с ходене, ако разстоянието е до два километра. Звучи ви непосилно? Съвсем не е така. Въпросът е да го направите веднъж и после да го повторите още веднъж, и още веднъж и … И докато се занимавате да мислите за нещо интересно, което предстои, ще сте изминали поне сто крачки.

Ако пък вече го правите и не ви е достатъчно, започнете да си намирате дневни неща, за които да ставате по-често от стола в офиса. Дали това ще е чаша вода от съседното помещение или някоя забравена вещ там, добре да не оставате неподвижни в продължение на часове. Колкото и минимално да ви се струва това, отново в края на деня ще имате зад гърба си поне 200 стъпки. Подобно упражнение може да прилагате и в домашни условия, защото така или иначе обикаляте из стаите.

Независимо дали направите десет или сто крачки повече, това неминуемо ще доведе до още.Така най-сигурно ще постигнете не само добра форма, но и сигурен начин за освобождаване от стреса. Най-сигурният начин да проверите дали е така, е да опитате.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************