ДЕТОКС – КАЖЕТЕ „ДА” НА НОВОТО СИ АЗ! (ЧАСТ 5)

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

ДЕТОКС – КАЖЕТЕ „ДА” НА НОВОТО СИ АЗ! (ЧАСТ 5)


Продължаваме с поредицата, в която ви разказваме какво представлява детокса, как се натрупват токсините в организма ни и как можем да ги прочистим. Ред е да обясним как физическата активност помага на тялото ни да се освободи от нечистотиите.

Последната стъпка – физическата активност

Телата ни са създадени, за да се движат и най-големият проблем в наши дни е, че не го правим, или поне не достатъчно, за да изразходваме енергията, която сме приели с храната. Въпреки това дори хората, които правят упражнения и редовно ходят на фитнес, все още откриват части от тялото си, които не успяват да тонизират и да изчистят от натрупаните мазнини. Истината е, че ако спортувате само, за да се опитвате да свалите килограми и да останете здрави, тогава сте на погрешен път, също както строителят, който се опитва да построи къщата, започвайки от покрива.

Както знаете, всеки има част от тялото, която се опитва да промени. Нека обърнем внимание на основите на това, което трябва да правите, когато спортувате.Първият важен мускул, който трябва да започнете да тренирате, е сърцето. Това е помпата, отговорна за правилното циркулиране на живота в тялото ви. Този тип упражнения се наричат кардиоваскуларни (aеробни). Сред спортовете, полезни за сърцето, са бягане, ходене и плуване… Не забравяйте, че за да сте последователни в нещо, е важно да го правите с удоволствие, затова изберете спорта, който най-много ви радва или редовно ги сменяйте, за да не се отегчите.

Най-важният вид упражнения, с които засилвате метаболизма си, са онези, които се извършват с помощта на тежести, и които увеличават чистата мускулна тъкан. С тяхна помощ ускорявате метаболизма си, за да изгорите впоследствие повече калории в покой. За жените те са страхотен начин за стимулиране растежа на костната плътност и превенция срещу остеопороза.

Най-важно при физическата активност е да следвате няколко принципа:

Честота: 3-5 пъти седмично (така ще оставите на тялото си и дни за почивка, което е важно за здравето).

Интензивност: Формулата е следната: 220 – възрастта = максимален сърдечен ритъм.

Време: 20-60 минути са напълно достатъчни.

Не е трудно да се запомни, но е трудно да се спазва, особено когато организмът ви е в химически дисбаланс. Нека видим какво ни спира!Защо не успяваме бързо да изгорим мазнините?

Години наред са правени изследвания защо с възрастта изгарянето на мазнините става все по-трудно. Основните фактори за това са 14 и помагат да разберем защо и къде грешим.

Нека се съсредоточим върху трите основни фактора и да оформим проблемите с изгарянето на мазнините по групи.


Упражнения
1.Изпълнението на ПО-МАЛКО от 30 мин. кардиоваскуларни (аеробни) упражнения седмично.
2.Прекалено МАЛКА мускулна маса.

Хранене
1.Пропускане на основни хранения.
2.Хранене прекалено късно вечер.
3.Липса на хранителни ензими.
4.Пиене на студена вода.
5.Недостатъчно хранене.

Детоксикация
Помислете си за един обикновен ден у дома и ще разберете на колко много токсини сме изложени ежедневно. Събуждате се сутрин, скачате от леглото и се отправяте към банята за душ. Водата е чиста, но кое я прави такава? (Вече говорихме за хлора). След това си измивате зъбите, е какво има в пастата за зъби? (Говорихме за флуора). Обличате се и понеже искате да ухаете приятно, посягате към парфюма, който съдържа не малко химикали, или към дезодоранта, в който има алуминий. Ето, че започвате деня си с четири основни токсини. Продължаваме със закуската! Какво ядете\пиете? (Кафе, зърнена закуска, плодове, месо, яйца, консерванти, добавки, кофеин, подсладители, пестициди и хормони). Добавяме още токсини. Излизате навън, вдишвате замърсения въздух, скачате в колата и се отправяте към работното място. Когато бързате и имате крайни срокове, започвате да се чувствате… (вече говорихме за влиянието на стреса), а това вреди на организма ви, особено на храносмилателната система, която е първата потърпевша от стреса. Вече сте на работа и наближава време за обяд. Какво ядете? (салата, фастфуд, сандвичи, сода, кафе, вода, нещо сладичко…) обядът свършва и ето че изминаха шест часа от деня ви, а вече сте изконсумирали толкова много токсини, които са се смесили в организма ви в опасен коктейл.

Сега разбирате ли как несъзнателно редовно захранваме тялото си с отпадъчни вещества? Надяваме се, че успяхме да хвърлим светлина и върху начините, по които можете да се разделите с тях. Защото днес липсата на редовно прочистване на организма от токсините е най-голямата причина за затрудненото сваляне на излишни килограми. И за добро здраве.- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************