Осигурете си перфектната вана с тези пет идеи

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Осигурете си перфектната вана с тези пет идеи


Добрата вана е решението за всичко.

Не сме единствените, които смятаме така. Знаели са го още преди повече от четири хилядолетия, днес можем само да се насладим на всичките му ползи. Как да извлечем максималното от взимането на вана? Събрахме няколко идеи, които да помогнат за това.

Добавяйте ароматни масла

Сложете няколко капки от любим аромат докато ваната се пълни. Вдишването на уханието стимулира онази част от мозъка, която отговаря за емоциите и ви прави отпуснати и спокойни. Потърсете разнообразни миксове, които предлагат различни предимства.Поддържайте точната температура

Перфектната температура за вана е около два градуса повече от нормалната на тялото. Или точно казано около 39 °С. Японско изследване показва, че 10 минути в топла вана подобряват здравето на сърдечно-съдовата система. Лесно може да проверите дали температурата е подходяща – достатъчно е само да потопите длан. Топлата вана разширява порите, премахва токсините, помага да се възстановите от простуди, успокоява мускулите и облекчава ставите. Всичко е в температурата!Направете си лек масаж


Това е ефективен начин да подобрите кръвообращението и да премахнете старите клетки, докато си почивате. Добавете и малко скраб, който да хидратира, ексфолира кожата и тонизира организма. Можете да опитате с продукти на любимите си марки или да си направите сами вкъщи. Кафето, кафявата захар и морската сол са отлична основа.Тренирайте преди да вземете вана

Може да ви се стори странно, но ако спазите последователността, крайният резултат ще е двойно по удовлетворяващ. Солите за вана допълнително ще помогната на тялото ви да се отпусне и да се тонизира след изтощителната тренировка. Комбинацията от лавандула и евкалипт отпуска, ексфолира и помага на мускулите да се възстановят.Удължете спокойния момент

Когато излезете от ваната не бързайте да се връщате пред лаптопа или на телефона. Удължете момента на покой като сложите любимия халат, легнете и почетете някоя хубава книга. Останете далеч от електронните устройства, направете си чай и после си легнете. Помислете как този отпускащ момент ще промени сутринта ви след тази спокойна нощ.

 

С идеи като тези без много усилия може да възвърнете спокойствието и усмивката си. Заслужавате ги.
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************