10-те кошмара, които сънуваме, вече са дешифрирани

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

10-те кошмара, които сънуваме, вече са дешифрирани


Когато човек сънува, понякога усещанията са ужасни, плашещи и кошмарни.

Естествено е след това да се запитаме-какво трябва да значи всичко това. Преследват ни чудовища, смъртта покосява близки хора, пада ни косата и още много черни минути преживява всеки човек, когато сънува.

Причината за кошмарите не винаги е страх, много често се намесват и други емоции като чувство за вина, отвращение, срам от постъпка. Точно това анализира Лори Куин Ловенберг в своите проучвания и твърди ,че вече знае повечето от причините за кошмарите ни нощем.

Ето и значенията на някои от най-честите нощни кошмари на хората:

1. Преследват ви.
Ако на сън сте преследвани, това до голяма степен издава конфронтация в реалния живот с някого. Но и още нещо- Вашият страх да се изправите срещу този човек и да разрешите спора си с него. Ако направите това, този кошмар ще изчезне.

2. Кола в съня.
Когато сънувате кола, това означава, че пътувате през живота си чрез конкретна ситуация. Ако скоростта е висока, над разрешената, това означава, че трябва да „намалите скоростта” в живота си. Трясък от сблъскали се коли е предупреждение за предстояща катастрофа. Ако пък колата няма спирачки, това е свързано със затрудненията в живота и загубен контрол над нещо важно.

3.Желание да изкрещите и невъзможност да го направите.
Този кошмар почти винаги кара човек да се събуди изпотен от напрежение. Той означава, че не сте разбрани в живота от хората, на които държите, вие говорите, те не ви разбират. Или ви чуват, но това не ги интересува.

4.Собствена смърт.
Когато сънувате собствената си смърт, това в съня изглежда страшно ,но в реалността показва ,че ще промените нещо важно в живота си. Затова е добре след събуждане да се запитате какво бихте искали да промените и да го направите без отлагане.

5.Опитвате да се движите, но сте парализиран.
Много често срещан кошмар, който прилича малко на опита да крещите. Но в този случай означава, че не взимате нещо, което е добро за вас, че пропускате в реалния живот важни възможности. Парализата в съня е метафора на застой в живота и след събуждането трябва да помислите как да „се раздвижите”.

6. Куче.

Сънуването на куче ви насочва към проява на лоялност. Дали към приятел, съпруг-съпруга или друг близък, но трябва да проявите лоялност. Трябва да подкрепите ваш близък в нещо важно-например в отказването на цигарите или подновяването на фитнес-занимания. Ако укчето е немска овчарка ,тогава е възможно да става дума за вашата сигурност и охрана от неприятни случаи.

7.Падане от високо.
Това пряко отвежда към опасност от провал или загуба на контрол върху важна част от реалния живот. Дали става дума за кариера, лична връзка или финансов проблем, за всеки е различно. Понякога този кошмар може да е признак за приближаваща депресия.

8.Полет на сън.

Често срещан сън, който понякога е приятен, но друг път-ужасяващ. Показва, че имате възможност да се освободите от земните неволи и от нещата, които ви дърпат надолу. Откриват ви се възможности да се издигнете на по-високо ниво в любовта, работата и финансите.

9.Голота насън.

Този сън е ясен- чувствате се неудобно или уязвими в реалния живот. Скоро ще попаднете в ситуация, когато към вас ще са насочени погледите на много хора. Дали това е добре или не, зависи от ситуацията. Голотата означава още ,че сте разкрили повече от себе си пред други хора, а не е трябвало да го правите. Тя може да изисква и да кажете истината, ако е имало случай да я скриете.

10. Секс.
Сънуването на секс не винаги е свързано с физическото обладаване, може да става дума и за чисто психологически съюз с друга личност. Ако имате партньор лице от същия пол като вашия и не сте с хомосексуална ориентация, това означава, че вероятно сте направили нещо, което ви кара да се гордеете с пола си.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************