Cartier потапя Париж в ароматен облак

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Cartier потапя Париж в ароматен облак


Космополитността на Париж не се нуждае от обяснения. Този град знае как да привлече вниманието и да събере в себе си креативността на целия свят. Дори само като фон на смели и пионерски по рода си начинания.

Макар в случая да е само творческа среда, френската столица влага нотка от своя обаятелен темперамент. А Cartier се възползват на макс от това. Новият им ароматен експеримент буквално е дошло от бъдещето изживяване за сетивата.

В дните от 20 до 23 октомври пред едно от емблематичните места на Париж – Palais de Tokyo – световният бранд ще предложи на хората да изживеят уханията. Инсталацията „Непознат ароматен обект“, част от фестивала на съвременното изкуство, буквално ще обгърне посетителите и ще ги постави в центъра на съвсем нови сетивни усещания, вдъхновени от привлекателните нотки на L’Envol de Cartier.

Иновативното представяне се реализира със съдействието на Transsolar, която е създала технологията в ароматния обект. В пространството на стъкления куб компанията е изградила системата за контрол на въздуха в различни слоеве, създавайки ново архитектурно пространство извън материалното. Ароматният облак за първи път съчетава тази иновация с обонятелна дифузия и провокира неповторимо мултисензорно изживяване.

Талантът, който стои зад всичко това е дългогодишният парфюмерист на Cartier Матилд Лоран. А умението й за запомнящи се ароматни съчетания е световноизвестен, защото да си „нос“ на един от големите глобални брандове изисква освен дарба и много нестандартен подход и новаторски идеи. Инсталацията „Непознат ароматен обект“ доказва, че Лоран притежава и двете.

Парфюмите на Cartier са дръзки. Такъв е стилът им по думите на самата Матилд Лоран. Брандът продължава да поддържа пионерския си дух и да предлага на света аромати, които са толкова конвенционални. Освен това уханията продължават да са изпълнени с красота и простота. За главния парфюмерист на Cartier създаването на аромат е идея. Отначало чисто интелектуална. Но след като бъде поставена в бутилка, на нея може да се наслади всеки.

Дали мултисензорното въздействие е нов етап в създаването на рекламни кампании само времето ще покаже. Но ако имате път към Париж в края на месеца, изживяването в ароматния облак си заслужава на сто процента. Освен това е напълно безплатно. Изисква се само предварителна регистрация.
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************