ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН: АКЦЕНТИ ЗА СУТРЕШНОТО КАФЕ!

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

ПОНЕДЕЛНИК СУТРИН: АКЦЕНТИ ЗА СУТРЕШНОТО КАФЕ!


•  Учени признаха Джордж Клуни за най-красив сред мъжете

Научно доказано е, че лицето на Джордж Клуни е с най-красивото в света. Според изследване на лондонския Център за естетическа и пластическа хирургия чертите на 56-годишния актьор съвпадат близо 92 процента с гръцкото златно сечение за красота – фи (терминът „златно сечение“ е въведен от Леонардо да Винчи като пропорция за „идеалното човешко тяло“).

Веднага след Клуни се нарежда Брадли Купър, следван от Брад Пит. Колегата им Райън Гослинг е признат за мъжа с най-красивия нос, Хари Стайлс – с най-красивите очи и брадичка, а Дейвид Бекъм – с най-хубавия овал на лицето.

Prada украси тениски с феминистки постери

Модна къща Prada пусна на пазара тениски, украсени с оригинални феминистки постери. Илюстрациите са дело на художника Робърт Макгинис, който е автор и на филмовите плакати на „Закуска в Тифани“ и първите филми от поредицата за Джеймс Бонд.

За свое вдъхновение художникът е използвал филма „Градът на жените“ на Фелини, в който мъж попада в плен на еманципирани дами. Тениските са обединени в капсулната колекция „Poster Girl“ и вече могат да бъдат намерени в бутиците на модната марка.

Бебе №3 за Ким Кардашиян и Кание Уест

За никого не е тайна, че риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът й Кание Уест мечтаят за трето дете. И ето, че това им желание е на път да се сбъдне. Известната двойка съобщи новината, че след близо шест месеца  ще станат родители за трети път. Сурогатната майка, която двамата са избрали, е бременна в третия месец.

Припомняме, че по време на втората бременност на Кардашиян се появиха усложнения, при които плацентата бе захваната твърде дълбоко в маточната стена, и лекарите предупредиха, че следваща бременност би била рискована и опасна. Ето защо Ким и Кание са се насочили към сурогатна майка.

Нина Добрев е новото лице на Reebok

Звездата от „Дневниците на вампира“ е новото рекламно лице на известната марка за спортни стоки Reebok за есен/зима 2017/18. Колекцията включва над 20 модела, между които и спортни модели сутиени, клинове с черно-бял конфети принт и топове с космически щампи.

Рекламната кампания на марката залага на класически визии, които пасват перфектно на стила на известната актриса. Небрежният спортен стил е естественото допълнение към перфектно тренираното тяло на Нина Добрев.


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************