Клиентите са станали по-взискателни при покупка на имоти

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Клиентите са станали по-взискателни при покупка на имоти


Хората са станали много по-взискателни по отношение на качеството и локацията при покупка на недвижими имоти.

Според Фирмата за недвижими имоти "ЛУКС БЪЛГАРИЯ" хората, които търсят жилища и земя за инвестиране, се информират много по-добре за състоянието на пазара. От фирмата дадоха примери за подвеждащи клиентите практики от продавачи и брокери.

Според Фирмата "ЛУКС БЪЛГАРИЯ" хората са информирани все по-добре за пазара и неговото състояние. Въпреки това, измамите не намаляват. Подвеждани са не само търсещите апартаменти, но и онези, които инвестират в жилища с цел даването им след това под наем.

От сдружението разказаха за лошите практики в сферата. По темата за фалшивите обяви, те дадоха примери с малки фирми, които предлагат голям брой обяви, както и еднакви снимки, приложени към различни жилища.

Разпространено е и взимането на депозити за несъществуващи имоти. Шефа на Фирмата Госпожица Лозанова даде конкретен пример: "Млади хора, доверчиви, избират брокер. Брокерът получава депозит за имот, в който живее мениджърът на компанията. Те изобщо нямат намерение да го дават под наем, а по-лошото е, че нямат намерение да върнат тези пари. Не са получили никаква разписка и не са изискали такава разписка".

Рая Лозанова от фирмата обясни, че най-лошият вариант за продавач е да възложи поръчка на даден брокер, а той, след като получи изключителните права, да ограничи потенциалните купувачи.  На практика се стига до злоупотреби с договорите с изключителни права. "Ако подписваме договори, което е добре, защото по този начин са гарантирани правата на потребителите и могат да изискват от брокера, с когото подписват такъв договор, да бъдат наясно какво точно трябва да включва като клаузи този договор и какъв маркетинг план да изискат от този брокер, как ще бъде маркетиран този имот. Защото ако брокерът само обявява имота в порталните сайтове, това и всеки продавач може да си го направи", коментира Лозанова.

От фирмата допълниха, че въпреки всичко, препоръчват на хората да използват услугите на брокери, защото иначе рискът от измами е по-голям.


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 3590888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************