Отпуснат корем? Това беше вчера – сега имате тези 7 упражнения

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Отпуснат корем? Това беше вчера – сега имате тези 7 упражнения


Тортичките и кексчетата намират мястото си, ако не върху бедрата ни, то върху корема.

Знаем, че колкото и да се стараем да избягаме от тях, винаги идва момент, в който да се изкушим. Упражненията са възможно най-добрия начин да оформим фигурата си и да й се радваме искрено.Открихме серия от седем ефективни упражнения, които да помогнат за постигането на горната задача. А фитнес инструктурът Ребека Луис ще ни съдейства на всяка стъпка от изпълението им. Тренировката е с продължителност 10 минути. Всяко от упражненията се изпълнява в рамките на 30 секунди. Цялата серия се повтаря още веднъж. Накрая се прави и бонус упражнение, което е с по-висока трудност. Ако имате колебания относно изпълнението на някое от тях, прегледайте видеото, поставено по-долу.Докосване на петите
Лягате по гръб и сгъвате краката. Надигате горната част на тялото с опънати ръце и започвате да се накланяте странично, за да докоснете първо едната, после другата пета.

Крънч коремни преси
Правите ги като докосвате с лакът противоположното коляно, като редувате лява и дясна ръка.

Преси с изпънати ръце
Лягате по гръб и сгъвате краката. Изпъвате ръце напред и започвате да ги изтласквате напред максимално.

Широко докосване на пръсти
Вдигнете краката и започнете да надигате горната част на тялото като се опитвате да докоснете с ръце върховете на ходилата.

Крънч морска звезда
Легнете с разтворени ръце и крака във формата на морска звезда. Започнете за вдигате срещуположни крак и ръка и се опитвайте да ги докоснете.

Странични докосвания

Вдигнете крака високо и започнете да ги накланяте първо наляво, после надясно, колкото може повече. Оптималният вариант е почти да докоснете пода встрани, но не се насилвайте, ако не можете в началото.

Страничен планк
Подпрете се странично на лакът и опънете краката максимално. Вдигнете свободната си ръка нагоре и останете така в продължение на 30 секунди.- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************