Отслабваме светкавично! Възможно ли е? Разбира се!

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Отслабваме светкавично! Възможно ли е? Разбира се!


В забързаното ежедневие, отнемащо голяма част от свободното ни време, се оказва все по-трудно да правим нещата, които обичаме и ни карат да се чувстваме добре.

Ядем на крак вредни храни, страдаме от липса на движение и напълняваме. А резултатите в огледалото не са никак обнадеждаващи. С годините е все по-трудно да влезем във форма и да останем в нея. Затова ви предлагаме нова алтернатива за бързо отслабване, което, разбира се, изисква доза усилие от ваша страна, но със сигурност няма да бъде напразна. За 20 минути 3 пъти седмично ще изгорите мазнините, връщащи се по онези части на тялото ви, към които сте предразположени да ги складирате. Ето как:Загрейте. Направете 15 скока, свивайте длани в юмрук сякаш помпите и изпомпвате кръвта по вените си, залюлейте се на два крака, като броите до 10.

4 минути кардио. Скачайте на въже, редувайки различни подскоци – на два крака, на един, на различни интервали и т.н. Ще усетите пълния интензитет на сърдечния си ритъм, когато не можете да си кажете името, докато изпълнявате упражнението.

1 минута „динамични“ лицеви опори. Заставате в изправена позиция. Поставяте ръце на пода, така, че с помощта на краката да образувате буква А и свивате коленете. Изпълнявате това движение няколко пъти.5 минути кардио. Отново взимате въжето и го развъртате така, че да ускори максимално сърдечната ви честота. След серия от подскоци, тичате на място за около 90 секунди и отново се връщате към скачането. Следете дишането си. Много е важно да дишате през еднакви интервали.

1 минута клекове. Можете да използвате стол, за да изпълните по-ефективно това упражнение. Опирате се с две ръце на ниската му част, като гърбът ви трябва да остане зад лицето на стола, а краката може да са свити в коленете, опиращи се на земята, или изпънати, с пети, опрени в пода. Направете няколко повторения до минута.
90 секунди планк. Планк се нарича стойката, при която лактите са разположени успоредно на пода и поддържат тялото ви по същия начин с помощта на пръстите на краката. Гърбът е изправен, дишането спокойно, седалището е на нивото на гърба. Останете в това положение неподвижни за по-малко от 2 минути.

4 минути кардио. Вземете въжето и комбинирайте подскоците, както по-рано. Ускорете пулса си максимално.

1 минута „велосипед“. Легнете по гръб, вдигнете крака във въздуха и си представете, че карате колело. Редувайте движението на краката през равни интервали и следете дишането си.Не забравяйте, че скоростното изпълнение на тренировката действа шоково за мазнините и така започва тяхното разграждане. С това ще си осигурите фигурата, към която се стремите, но е важен и начинът ви на хранене. Ако успеете да ги комбинирате правилно, ще успеете да задържите постигнатите резултати за по-дълго време.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************