Седем урока по стил от Синди Кроуфорд

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Седем урока по стил от Синди Кроуфорд


Синди Кроуфорд никога не излиза от мода. Дори и сега, когато скоро навърши 50 години, супермоделът е едно от лицата, които нито ни омръзва да следим, нито да търсим вдъхновение в имиджа ѝ от годините назад о сега.

Кроуфорд отпразнува своя юбилей на остров Сейнт Бартс със своя съпруг през изминалия уикенд. Майка на две деца и все още един от най-горещите модели, тя бе поканена от Марио Тестино да вземе участие в личния му проект Towel Series и така фотографът отдаде своята почит на „нестихващата“ красота на американката по повод рождения ѝ ден. И тъй като модата има основна роля в живота на Синди, днес се спираме на седемте урока по стил, които през годините тя преподаде на всички свои фенове.Белите тениски са за всеки повод. Дори и за формални случаи. А и коя друга може да бъде по-базова дреха от тази. Може да я комбинирате със сако, деним, панталони… Просто помислете за бялата тениска като отправна точка на аутфита си и ще разберете колко лесно може да я обличате по всяко време.Високите ботуши винаги са на мода. Синди Кроуфорд се е появявала с чифт подобни красавици често през годините дори и на формални събития, където всички жени обикновено носят обикновени обувки на висок ток. Взимаме пример!Не се страхувайте от хоризонталното райе. Когато избирате подходящата дреха, подходящ цвят и правилна кройка, хоризонталното райе няма да ви изграе лоша шега. Може да започнете с подобна тениска или блуза, ако ви е страх от цялостен тоалет като рокля, например.Спортното облекло може да изглежда твърде секси. Толкова секси, че да не ви се иска да го сваляте никога през почивните си дни. И ако Синди Кроуфорд може, можем и ние!Смелите принтове са за всички. Не само за по-дръзки момичета. Можете да носите цветове, етно и флорални мотиви винаги, когато поискате. И малката черна рокля лесно може да се превърне в малка шарена рокля, нали?!Блейзер винаги. Дори и ако носите по-спортна дреха, дори и с рокля, дори в различни цветове. Нека до черното ви сако има поне няколко цветни блейзера в гардероба.Червеното е задължително. Всяка жена трябва да има поне една рокля в гардероба си с този цвят. И поне веднъж трябва да бъде провокативно секси в червено, очарователна в червено, празнична в червено – изборът е достатъчно голям, а нюанси на тои цвят има за всички.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************