Парти на плажа – нашите три предложения

Списание XPRESS - LifeStyle Magazine!


 

Парти на плажа – нашите три предложения


Плажните партита са една от черешките на лятото и ако сте някъде по морето в следващия месец може да се включите в три от най-добрите предложения, които предстоят.Всички те притежават основните елементи за запомнящи се нощи на брега – вкусни питиета, музика на ниво и море на една ръка разстояние. Ето какво подбрахме за вас от богатия нощен парти живот на българското Черноморие.Sunday Beats with ROSS/MATI/NASO/Mr.K@Hasienda Beach

Първа спирка Hacienda Beach Club в Лозенец на 31 юли вечерта. Обещанието е за неделни ритми и много забавления, защото новата седмица има нужда от подобаващо посрещане, все едно е Нова година. Пък и през лятото се случва някои от понеделниците да се случват извън офиса и работната среда.Best kept secret Kite Bar

Продължаваме с опит да разгадаем най-добре пазената тайна по Черноморието… но не задълго. На 6 август за SAVA / JANA / BUMBO ще бъдат в основата на наистина доброто плажно парти. А списъкът с избраните от тях парчета си заслужава да бъде прегледан, защото плътно ще ангажираме времето ви до началото на август, ако го сложим тук. Но затова пък вие може да разгледате повече за партито и да изберете любимата си песен с хаштаг #BKS.Wake Up Stran – Jah…

Тук не говорим за една нощ, а за тридневен фестивал от 11 до 14 август в Wake Up – Varvara. Четвъртото издание на обещава да бъде също толкова добро, колкото и предишните. Дори малко повече. И тук има прелюбопитни имена, които ще направят случващото се повече от запомнящо. Gescu, Mihigh, jojoflores, Laylla Dane, Alexandar Kyosev, Slavi Peev, Valentin Ilko, Vitya. Можете да си изберете само някои от фестивалните дни, или да присъствате на всичко, което организаторите от Wake Up – Varvara обещават.

А ние ще ви зареждаме с още плажни предложения до края на лятото.
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон или таблет.
- - -
Влезте в света на звездите и кралете следете ни във Facebook и Twitter.
...
Източник Вестник ЗОРА

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

Как да използвате социалния бум:

• присъствие в социални мрежи
• представяне в социални мрежи
• репутация в различните социални мрежи
• бизнес в социалните мрежи

Чуйте какво казва WEB  за вашата фирма.

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************